telefon +382 (0) 20 624-833
fax +382 (0) 20 624-844
e-mail info@jugodata.co.me

O nama

autorizovani Xerox Distributor
XEROX - proizvođač fotokopirnih uređaja s tradicijom dužom od 60 godina. Kao jedan od pionira u razvoju i prozvodnji laserskih stampača, Xerox i danas prednjači u primjeni najnovijih tehnologija stampe. Paleta proizvoda koje Xerox danas nudi može zadovoljiti potrebe gotovo svakog korisnika koji od svog dokumenta očekuje najviše: od malih stampača i multifunkcijskih uređaja za kućnu upotrebu i manje kancelarije, do velikih digitalnih multifunkcijskih rješenja koja svojim performansama zadovoljavaju potrebe velikih poslovnih organizacija.
 
autorizovani Autodesk partner
Utemeljen 1982., AUTODESK je vodeća svjetska kompanija na području dizajna, kreiranja, managamenta i distribucije digitalnih podataka. Kompanija pokriva raznolika tržišta, uključujući dizajn u arhitekturi i građevinarstvu, geografske informacione sisteme, mašinstvo, digitalne medije i bežične podatkovne servise. Proizvodeći alate koji podupiru inovativnost i kreativnost, Autodesk pomaže u dodavanju vrijednosti za korisnike, omogućavajući im da rade bolje, brže i jednostavnije.
 
autorizovani HP Hewlett Packard  prodajni i servisni patner
HEWLETT-PACKARD drugi je najveći svjetski dobavljač informatičke tehnologije. Kompanija nudi širok izbor rješenja za skeniranje i štampu te kompletnu paletu kompjutera – od personalnih računara do enterprise servera. Najpoznatiji su proizvodi laserski i deskjet štampači, skeneri, personalni računari i radne stanice, te uređaji za pohranu podataka.
 
autorizovani Acer prodajni i servisni partner
ACER je veličinom drugi svjetski proizvođač komponenata za personalne računare i peti svjetski proizvođač „brand-name“ personalnih računara. Prema posljednjem IDC izvještaju ACER zauzima prvo mjesto po prodaji prenosnih računara u zapadnoj Evropi.
 
autorizovani Novell reseller
 
autorizovani diler Microsoft
MICROSOFT je najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač softvera. U ponudi su operativni sistemi, širok izbor aplikacija, te razvojni alati.
 
autorizovani diler NEC